Dit Lions

Mulighederne for "Dit Lions" er mange. Denne guide hjælper dig med et overblik, hvad enten du søger hjælp, vil donerer, eller selv ønsker at gøre en medmenneskelig indsats.

Giv dig god tid du er hjertens velkommen. Ønskes yderligere dialog eller afklaring så kontakt os, "WE SERVE" er vores motto, vi står klar til at tale med netop dig. Vi sikre dig trygge rammer med fortrolighed.

Du er i sikker havn. Vi er gearet til den nye persondataforordning, hvilket sikre dine data og personlig oplysninger. Ønsker du yderligere indsigt kan du læse vores retningslinjer under punktet Persondata til højre.

Brug vores paradigmer så, er du sikker på, at dine oplysninger, svarer til det omfang, vi har brug for og hverken mere eller mindre.

God læselyst.