Vi hjælper lokalt

Bevågenheden er stor i forhold til forankrede støttesager i lokalområdet.

Nyt fra julen:

God opbakning til Lions´ december aktiviteter.
De frivillige medlemmer af Lions Aabybro har brugt december måned på at sælge juletræer og tombolalodder fra træhytten på Centertorvet i Aabybro. Ligeledes har der været en salgsdag af tombolalodder i Birkelse og på Gjøl.
Vi har oplevet en utrolig god opbakning fra byernes borgere og folk i nærområdet. De har virkelig støttet op omkring det arbejde som vores lokale Lions Club udfører, udtaler PR formand Søren Villadsen. Derfor vil Lions Aabybro gerne rette en stor tak til alle de borgere, som i forbindelse med julen enten har handlet tombolalodder, juletræ, varme drikkevarer eller benyttet sig af tilbuddet om at få leveret eller afhentet deres juletræ.
Muligheden for at kunne købe sit juletræ døgnet rundt mod betaling med MobilePay har været flittigt benyttet. Borgerne har også taget rigtigt godt imod årets nye tiltag med at få afhentet deres brugte juletræ efter nytår.
En del af fortjenesten fra december-aktiviteterne kunne Lions Aabybro i ugen op til jul dele ud i form af julekurve til økonomisk trængte familier/borgere bosiddende i den gamle Aabybro kommune. Modtagerne af julekurvene er dybt taknemmelige, når vi banker på deres dør, fortæller Søren Villadsen - og det er på sådanne dage, at man som frivillig Lions medlem forstår, at man er med til at gøre en forskel.
Lions Club Aabybro kan 8. april fejre klubbens 50-års jubilæum. I den forbindelse forventes det, at klubben uddeler én eller flere ekstra store donationer til glæde og gavn for de udvalgte modtagere, oplyser Søren Villadsen.